HTML

Promaster liga 4ever

Friss topikok

Birdiee duplázott Kanadában.!

Csabi Alonso 2010.03.07. 13:00

Túl vagyunk a Promaster liga III-seasonjának 6.futamján !
Az első sorból Csabi Alonso és Fantomlovag vághatott neki a 20körös versenynek.! Kialudtak a lámpák Birdiee a 3.helyről az élre tört Fantomlovag a második Csabi Alonso pedig beragadt a rajtnál így csak a 3.helyen fordulhatott szerencsére nem volt baleset a rajtnál vigyáztak a fiúk egymásra.! Hátul oda vissza előzgettek mindenki egymást.!! Az élen pedig az első három(Birdiee,Fantomlovag,Csabi Alonso) 1másodpercen belül voltak csatáztak az első helyért Csabi megcsúszott és leszakadt, a 3körben jött is ki a Boxba.! Lewis a célegyenes fékén kifékezte Kicsi12-t, 2körrel később Kicsi12 kiesett a versenyből,azt mondta hogy Bazsi kilökte őt! ( Megnéztem a replay-t és bazsinak semmi köze nemvolt az esethez)
Ekkora Birdiee és Fantom még mindig csatáztak egy mással látszik hogy mind a kettő győzelemre éhes
Hátul Sanyi folyamatosan látogatta a box-ot
A két élen lévő pilóta egyszerre jött ki a boxba egy más után,ennek meg is volt az átka mert igaz hogy nekik is kint volt a szerelő csapat de a többi csapatnak is kint volt...,szegény fiúk összekeverték a cuccot és rosz helyre álltak be..! Birdiee-nek előre kellet menni Fantomnak meg tolatni kellet, Birdiee jött ki elsőnek a boxból ám jött Csabi Alonso és annak a körnek az utolsó kanyarjánál a sikán-nál megforgott itt ment el az esélye a győzelemre.Fantomlovag elé bejött 2másodpercel de még volt 7kör és ők ezt szépen végig csatázták Birdiee az élen 6-8 másodpercnyi előnnyel vezetett
A 17.körben a nagy egyenes közepén leakarta a 2. és a 3.helyezett körözni Bazsit,Csabi bentvolt Bazsi szélárnyékában.Váratlan mozdulat volt hogy Bazsi befékezett utolsó pillanatban eltudta rántani Csabi Alonso az autót és így elkerülték a balesetet.! Fantomlovagnak is problémái voltak ennél a lekörözésnél őt meg feltartotta Bazsi Csabi 3másodpercre meglógott..!!
Birdiee-t intette le elsőként a kockás zászló Montreálban.!
2.Csabi Alonso
3.Fantomlovag
4.Bazsi
5.Lewis
6.Sanyi
7.Kicsi12(kiesett)

Gratulálok mindenkinek aki befejezte a versenyt Találkozunk Silverstonban addig is sikeres felkészülést és kellemes pihenést kívánok mindenkinek.!!!!!!!!!!!
Üdv: Csabi Alonso

Szólj hozzá!

ffdfdfdbfdbfd

A bejegyzés trackback címe:

https://f1promaster.blog.hu/api/trackback/id/tr81815927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása